Usein kysytyt kysymykset

Hobiver on tanssioppilaitoksille suunniteltu valtakunnallinen oppilashallintajärjestelmä. Oppilaan ilmoittautuessa Lahden Tanssiopiston oppilaaksi, saa hän ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä sähköpostissa linkin, josta oppilas voi luoda tunnukset Hobiveriin. Hobiveriin kirjaudutaan https://lahdentanssiopisto.hobiver.com/ tai www.lahdentanssiopisto.fi – ilmoittautuminen – tili olemassa, kirjaudu. Salasanan unohduttua voi kohdasta “salasana unohtunut?”, saada uuden salasanan. Hobiveristä oppilas voi esim. ilmoittautua tunneille, tarkastella tuntivalikoimaansa, muokata yhteystietoja ja seurata opettajan kirjaamia tuntimuistiinpanoja.

Esiintyvät ryhmät saavat tiedotteen esityksen ajankohdasta ja esityspäivän aikataulusta hyvissä ajoin. Yleisenä ohjeistuksena on, että jos ryhmä esiintyy syyskaudella, niin kevätkaudella on avoimet ovet ja toisinpäin.

Tekijänoikeussyistä sekä yksityissuojan vuoksi näytösten tallenteita ei myydä. Lahden Tanssiopisto kuvaa näytökset pelkästään oppimistarkoituksia varten. 1§ Tekijänoikeuden kohde (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404)

Jos oppilaat kuvaavat, niin on kohteliasta kysyä lupa kaikilta videolla näkyviltä oppilailta ja opettajalta. Kuvaaminen ei saa häiritä tunnin kulkua.

”Avointen Ovien”-iltoina vanhemmat voivat ottaa valokuvia omasta lapsestaan, mutta videointi on kielletty.

Ilmoittautuminen on voimassa yhden lukuvuoden kerrallaan. Kevätlukukaudelle ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Tuntimuutoksista ilmoitetaan sähköpostilla  info@lahdentanssiopisto.com.

Tuntimuutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin Tanssiopiston nettisivuilla ja Tanssiopiston odotustilan ilmoitustaululla. Arkipyhinä (esim. itsenäisyyspäivä, vappu, helatorstai) ei ole tunteja. Arkipyhien tunnit voi korvata toisella vastaavalla Tanssiopiston tunnilla kyseisellä viikolla.

Varvastossuharjoittelu tulee mukaan klassisen baletin opetukseen tasolla 4.

Taiteen perusopetusta antavassa oppilaitoksessa harrastaessaan oppilas kuuluu joko yleiseen tai laajaan oppimäärään valitsemansa viikkotuntimäärän ja harrastuksensa tuntimäärällisen keston perusteella. Tarkempia tietoja opintojen rakenteesta ja laajuudesta löytyy kohdasta Opintojen rakenne.

Esiintymistoimintaan ja markkinointiin liittyvät tiedustelut tuottaja@lahdentanssiopisto.com ja muut tiedustelut info@lahdentanssiopisto.com. Toimisto puh. 050 3002 529 tai rehtori puh. 050 552 3959. Tanssiopiston toimisto sijaitsee Kauppakeskus Valossa, Saksalankatu 4-6, Lahti.

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toimisto: info@
lahdentanssiopisto.com

puh. 050 3002 529.
Esiintymistoimintaan ja markkinointiin liittyvät tiedustelut: tuottaja@
lahdentanssiopisto.com
. Rehtori: puh. 050 552 3959.

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2023 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Scroll to Top