Henkilökunta

Pia Poutanen

REHTORI
Pia on Lahden Tanssiopiston perustajajäsen ja ollut mukana oppilaitoksen kehittämistyössä ensimmäisistä toimintavuosista lähtien. Ennen rehtoriksi siirtymistään hän teki pitkän uran niin tanssijana, tanssinopettajana kuin koreografinakin. Suomessa ja ulkomailla suoritettujen tanssiopintojen lisäksi Pia on opiskellut hallintoa ja on koulutukseltaan myös humanististen tieteiden kandidaatti (HuK). Pia on rehtorin työnsä ohella toiminut valtakunnallisissa luottamustoimissa: Valtakunnallisen Taiteen perusopetusliiton TPO hallituksen puheenjohtajana sekä Suomen tanssioppilaitosten liiton STOPP hallituksen jäsenenä. Lahden Tanssiopisto on sen kolmen toimintavuosikymmenen aikana kasvanut pienestä tanssikoulusta Päijät-Hämeen suurimmaksi tanssin ja sirkuksen opetusta tarjoavaksi taiteen perusopetuksen oppilaitokseksi.
Rehtori@lahdentanssiopisto.com
050 552 3959

Sanna Volotinen

HALLINTOSIHTEERI
Sanna on opiskellut ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen neljä vuotta kaupallisella alalla. Sanna on harrastanut useita tanssilajeja ja toiminut rock- ja swingtanssiryhmien opettajana. Tanssiopistolla hallintosihteerin toimessa Sanna on aloittanut vuonna 2001. Hallintosihteerin toimenkuva Tanssiopistolla painottuu taloushallintoon. Oppilaille ja huoltajille näkyviä tehtäviä ovat tiedottaminen, oppilasrekisteriin ja lukukausimaksuihin liittyvät työt sekä näytöspäivinä oppilaiden vastaanotto ja lipunmyynti. Hallintosihteeri vastaa Tanssiopiston sähköpostiliikenteestä, joten hallintosihteerin tavoittaa parhaiten sähköpostilla.
Info@lahdentanssiopisto.com

Sonja Pälli

APULAISREHTORI
NYKYTANSSI, KLASSINEN BALETTI
Sonja on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2012 ja tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta 2017. Hän on täydentänyt osaamistaan opiskelemalla Lissabonissa sekä useissa työpajoissa ja seminaareissa kotimaassa. Sonja työskentelee opetustyön ohessa aktiivisesti myös tanssijana mm. Tanssiteatteri MD:ssä sekä muissa erilaisissa kokoonpanoissa. Sonjan tunneilla treenataan täysillä ja työskennellään monipuolisesti jokaisen yksilölliset ominaisuudet huomioon ottaen. Sonja haluaa tukea jokaisen yksilöllistä polkua kohti tanssijuutta sekä kannustaa jokaista ylittämään rajansa myönteisen ja luovuuteen rohkaisevan ilmapiirin siivittämänä. Sonja toimii apulaisrehtorin opintovapaan sijaisena 2019-2020. Apulaisrehtori@lahdentanssiopisto.com

Kati Hukka

TUOTTAJA
SHOW, KATUTANSSI, STREETJAZZ, LYYRINEN JAZZ
Kati on tunteella tanssia tulkitseva ja analysointia rakastava tanssinopettaja Lahdesta. Opetukset Kati on aloittanut jo ennen vuosituhannen vaihtumista ja lajeina hänellä on niin show, jazz kuin katulajitkin. Palkintokaapista häneltä löytyy SM- ja MM-mitaleja sekä monta rikasta kokemusta eri kilpailuista ja katselmuksesta Suomessa sekä ulkomailla tanssijana ja koreografina. Kati on tällä hetkellä myös mukana FDO ry:n hallituksen toiminnassa sekä kuuluu myös FDO ry:n tuomari-rekisteriin. Tämän äidillisen opettajan tunneilla tanssitaan suoraan sydämestä - kuitenkaan haasteita ja itsensä ylittämistä unohtamatta! "Mielummin täysillä väärin,kuin löysästi oikein! Kati Hukka toimii myös Tanssiopiston tuottajana.
Tuottaja@lahdentanssiopisto.com

Katariina Pahkala

ESINYKYTANSSI
Katariina on Lahden Tanssiopiston kasvatti, joka valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Jo opiskeluvuosina Katariinalle oli selvää, että hän haluaa suuntautua erityisesti tanssin varhaiskasvatuksen pariin. Päätyökseen pilatesta opettavalle Katariinalle monipuolinen ja hyvin linjattu liike on tärkeää alusta asti. Hänen tunneillaan on turvallinen ja kannustava oppimisilmapiiri, jossa eväitä tanssitekniikan alkeisiin opetellaan yhdessä oivaltaen.

Emmi Roos

LASTENTANSSI, SHOW, SYNTTÄRIOHJAUS
Emmin taival Lahden Tanssiopistolla alkoi päiväkoti-ikäisenä lastentanssitunneilta. Siitä lähtien tanssi ja Lahden Tanssiopisto on pysynyt Emmin elämässä. Koulutukseltaan Emmi on liikuntaneuvoja ja hän toimii tanssinopettajatyön lisäksi erilaisten liikuntaryhmien ohjaajana Lahdessa. Jo vuonna 2014 Emmillä oli palava halu toimia lasten tanssinopettajana ja hän pääsi osallistumaan apuopettajana Johannan tunteihin vuonna 2014-2015. Siitä lähtien Emmi tiesi haluavansa olla opettaja. Tanssiopistolla Emmi opettaa satutanssia, showtanssia sekä vastaa pääosin Tanssiopiston synttäriohjauksista. Emmi kokee ilmapiirin tärkeäksi tunneillaan ja että jokainen lapsi tuntee kuuluvansa ryhmään. Tunneilla harjoitellaan paljon ryhmässä toimimista ja toisten huomioimista.

Annamari Kuittinen

SIRKUS
Annamari eli Ansku on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta keväällä 2017. Päälajeina opiskellessa olivat käsinseisonta ja jongleeraus, mutta tämän lisäksi aikaa kului tulivälineiden parissa sekä klovneriaa ja pariakrobatiaa yhdistellessä. Olennaisesti sirkukseen kuuluvan akrobatian lisäksi Annamari hallitsee myös muiden sirkuslajien perusteet. Tämän lisäksi häneltä löytyy tanssitaustaa nykytanssista, stepistä, jazzista sekä baletista. Opettajana Annamari on positiivinen ja kannustava, huomioiden jokaisen oppilaan yksilölliset taidot. Hän edellyttää ohjeiden noudattamista ja pitää tärkeänä, että akrobatian perustekniikka on kunnossa, jolloin uusien ja vaikeampien asioiden oppiminen on turvallista.

Katri Liikola

NYKYTANSSI
Katri on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta v. 2015 pääaineenaan koreografia. Tanssijantyön ja koreografina toimimisen ohella Katri kokee tanssin opettamisen tärkeäksi ja täydentäväksi osaksi omaa ammatti-identiteettiään. Hän on opettanut tanssia vuosia eri tanssikouluissa Etelä-Suomessa. Katrilla on vahva osaaminen show- ja musikaalilajeissa ja nykytanssin viitekehyksessä. Hän haluaa luoda tunneilleen vuorovaikutteisen ja kuuntelevan ilmapiirin. Katri pitää tärkeänä opettaa kehollisen ulottuvuuden rinnalla tanssin havainnoimista ja sen sanallistamista. Hän kannustaa oppilaitaan keskittymään onnistumisen hetkiin, jotta uuden opettelu olisi ihanaa ja "ei niin vakavaa”.

Sami Ulmanen

STEPPI
Sami on lahtelainen musiikkiteatterin ammattilainen. Hän valmistui Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja Draamainstituutista keväällä 2014 ja nykyisin täydentää opintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatuksen aineryhmässä. Samin on voinut bongata eri teattereiden lavoilta viime vuosien musikaaleissa, esimerkiksi Kouvolan teatterin My Fair Ladyssä sekä Lahden kaupunginteatterin West Side Storyssa ja Love Me Tenderissä. Tanssinopetuksen ohessa Sami työskentelee musiikin parissa niin laulajana, kuoronjohtajana, sovittajana kuin säveltäjänäkin. Opettajana Sami on kannustava ja tarkka rennon humoristisella otteella. Tärkeintä on luoda oppimiselle suotuisa ilmapiiri, jossa omaan tahtiin kehittymiselle ja uuden kokeilemiselle on sijaa.

Johanna Stenlund

KLASSINEN BALETTI, SHOW, LASTENTANSSI
Tanssin maailma imaisi Johannan jo alle kouluikäisenä ja näin harrastuksesta syntyi pikkuhiljaa rakas ja palkitseva ammatti iloisten ja elämyksiä janoavien lasten ja nuorten parissa. Tanssiopistolla Johanna opettaa klassista balettia, showtanssia sekä lastentanssia. Koulutukseltaan Johanna on liikunanohjaaja ja opetustyötä hänelle on kertynyt jo runsaat 20 vuotta. Johanna vastaa myös Orimattilan toimipisteen opetuksesta.

Anu Itkonen

NYKYTANSSI
Anu on työskennellyt tanssinopettajana yli 25 vuoden ajan muun muassa Lappeenrannan, Kouvolan ja Lahden tanssikouluissa. Tällä hetkellä hän opettaa tanssia myös Keravan Tanssiopistolla. Anu on valmistunut tanssinopettajaksi Savonian ammattikorkeakoulusta, pääaineena jazztanssi. Hän on opettanut laajasti eri lajeja: lastentanssia, show-ja jazztanssia sekä nykytanssia. Opetuksessa hänelle on tärkeää jokaisen hyvä ja turvallinen olo ryhmässä ja Anu panostaakin paljon ryhmäyttämiseen kaiken ikäisten opetuksessa. Opettamisen lisäksi hän työskentelee koreografina ja muutenkin laaja-alaisesti tanssin kentällä.

Sari Louko

JAZZ, MUSIKAALITANSSI
Sari on tanssinut itsensä niin Suomen kuin maailmankartalle lukuisten ammattitanssijan vuosien aikana. Hän on opiskellut Lontoossa, josta valmistunut arvostetusta Laine Theatre Arts koulusta. Sari on toiminut tanssinopettajana Lahden lisäksi muun muassa Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Lappeenrannassa. Lahden Tanssiopistossa vuodesta 2008 lähtien. Sari opettaa tiiviisti myös Salpauksen sirkusartistikoulutuksen oppilaita. Lisäksi hän on toiminut teatterikoreografina vuodesta 2000 lähtien ympäri Suomea sekä työskennellyt muun muassa voimistelijoidenkin koreografina. Sari on napakka ja vaativa opettaja, mutta samalla lempeä ja rakastettu. Hänen tunneillaan ei hikeä säästellä vaan ylitetään rajoja ja nautitaan tanssimisesta.

Kati Taitonen

KLASSINEN BALETTI
Kati on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopiosta vuonna 2002 pääaineenaan klassinen baletti. Hänen opetusaineisiin kuuluvat baletin lisäksi myös jazz-, show- ja nykytanssi. Lahden Tanssiopistossa Kati on opettanut vuodesta 2013 lähtien. Opettamisen lisäksi Kati tekee tanssijan töitä. Kati on monipuolinen, vaativa ja innostava opettaja, joka rakastaa tanssia ja musikaaleja.

Salla Santanen

KLASSINEN BALETTI, SIRKUS
Salla on opiskellut tanssinopettajaksi Kuopion Savonia AMKissa, sekä Dresdenin Palucca Hochschule für Tanzissa pääaineenaan klassinen baletti, sivuaineinaan jazz- ja nykytanssi. Sen lisäksi hän on opiskellut tanssijaksi Nizzan Off Jazz Centre de formation professionnelle et d'etudes superieures en danse -koulutuksessa ja esiintynyt useissa produktioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Poikkitaiteellisten mahdollisuuksien houkuttamana Salla laajensi osaamistaan sirkuksen pariin ja valmistui Salpauksen sirkusartistikoulutuksesta keväällä 2018 päälajinaan rengastrapetsi. Opettajana Salla on rento, huumorintajuinen ja kannustava, mutta hän myös vaatii, että asiat tehdään tarkasti ja kunnolla loppuun asti. Sallalle on tärkeää, että oppilaat ymmärtävät liikkeiden ja harjoitteiden päämäärät kokonaisvaltaisesti, sekä uskaltavat kokeilla, mokata ja yrittää uudelleen.

Emmi Silvonen

SHOW
Emmi on 22-vuotias liikunnanohjaaja-opiskelija Seinäjoelta. Ennen tanssiin siirtymistä Emmi harrasti joukkuevoimistelua kymmenisen vuotta ja on saavuttanut siltä ajalta monia kilpasarjan mestaruusmitaleja. Vaikka voimistelu opetti paljon ja antoi hyvän pohjan, tanssi on aina ollut Emmin "oma juttu". Emmi on ehtinyt kiertää Performing Arts SM-kilpailuja nyt muutaman vuoden ja sil-tä ajalta on tullut mukaan mm. Naisten soolojen 4.sija, aikuisten duojen 3.sija ja edustus-paikka EM- ja MM-kisoihin. Koreografina Emmi on toiminut joukkuevoimistelun ja tanssin puolella jo 15-vuotiaasta asti, ja erilaisten tuntisarjojen suunnittelu on Emmin lempipuuhaa. Opettajana Emmi on innostava, uutta kokeileva ja päämäärätietoinen, sekä haluaa auttaa tanssijoita löytä-mään oman uniikin tyylinsä ja tavan purkaa tunteita musiikin keinoin. Biisien sanat, rytmit ja melodiat ohjaavat tuntien kulkua. Inspiroidutaan yhdessä!

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostilla: info@lahdentanssiopisto.com Toimisto 050 300 2529
Rehtori 050 552 3959

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2019 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Vieritä ylös