Henkilökunta

Pia Poutanen

REHTORI
Pia on Lahden Tanssiopiston perustajajäsen ja ollut mukana oppilaitoksen kehittämistyössä ensimmäisistä toimintavuosista lähtien. Ennen rehtoriksi siirtymistään hän teki pitkän uran niin tanssijana, tanssinopettajana kuin koreografinakin. Suomessa ja ulkomailla suoritettujen tanssiopintojen lisäksi Pia on opiskellut hallintoa ja on koulutukseltaan myös humanististen tieteiden kandidaatti (HuK). Pia on rehtorin työnsä ohella toiminut valtakunnallisissa luottamustoimissa: Valtakunnallisen Taiteen perusopetusliiton TPO hallituksen puheenjohtajana sekä Suomen tanssioppilaitosten liiton STOPP hallituksen jäsenenä. Lahden Tanssiopisto on sen neljän toimintavuosikymmenen aikana kasvanut pienestä tanssikoulusta Päijät-Hämeen suurimmaksi tanssin ja sirkuksen opetusta tarjoavaksi taiteen perusopetuksen oppilaitokseksi.

050 552 3959

Sanna Volotinen

HALLINTOVASTAAVA
Sanna on opiskellut ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen neljä vuotta kaupallisella alalla. Sannalla on vahva harrastus- ja kilpailutausta useissa tanssilajeissa. Sanna on toiminut rock- ja swingtanssiryhmien opettajana. Lahden Tanssiopistolla Sanna on aloittanut vuonna 2001. Hallintovastaavan toimenkuva Tanssiopistolla painottuu oppilaitoksen hallinnon operatiivisiin tehtäviin ja taloushallintoon. Oppilaille ja huoltajille näkyviä tehtäviä ovat tiedottaminen, oppilashallintajärjestelmään ja oppilasmaksuihin liittyvät työt. Hallintovastaava vastaa Tanssiopiston sähköpostiliikenteestä, joten hallintovastaavan tavoittaa parhaiten sähköpostilla.
info@lahdentanssiopisto.com

Sonja Pälli

APULAISREHTORI
KLASSINEN BALETTI, JAZZ
Sonja on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2012 ja tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta 2017. Hän on täydentänyt osaamistaan opiskelemalla Lissabonissa sekä useissa työpajoissa ja seminaareissa ulkomailla ja kotimaassa. Sonja työskentelee opetustyön ohessa aktiivisesti myös tanssijana erilaisissa kokoonpanoissa. Sonjan tunneilla treenataan täysillä ja työskennellään monipuolisesti jokaisen yksilölliset ominaisuudet huomioon ottaen. Sonja haluaa tukea jokaisen yksilöllistä polkua kohti tanssijuutta sekä kannustaa jokaista oppimaan uutta myönteisen ja luovuuteen rohkaisevan ilmapiirin siivittämänä.

Kati Hukka

TUOTTAJA
GIRLY STREET, SHOW, COMMERCIAL STYLE, HEELS, LYYRINEN JAZZ
Kati on tunteella tanssia tulkitseva ja analysointia rakastava tanssinopettaja Lahdesta. Opetukset Kati on aloittanut jo ennen vuosituhannen vaihtumista ja lajeina hänellä on niin show, jazz kuin katulajitkin. Palkintokaapista häneltä löytyy SM- ja MM-mitaleja sekä monta rikasta kokemusta eri kilpailuista ja katselmuksesta Suomessa sekä ulkomailla tanssijana ja koreografina. Kati on tällä hetkellä myös mukana FDO ry:n hallituksen toiminnassa sekä kuuluu myös FDO ry:n tuomari-rekisteriin. Tämän äidillisen opettajan tunneilla tanssitaan suoraan sydämestä - kuitenkaan haasteita ja itsensä ylittämistä unohtamatta! "Mielummin täysillä väärin,kuin löysästi oikein! Kati Hukka toimii myös Tanssiopiston tuottajana. Tuottaja vastaa esiintymistoimintaan ja markkinointiin liittyviin tiedusteluihin.
tuottaja@lahdentanssiopisto.com

Katri Liikola

NYKYTANSSI
Katri on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta v. 2015 pääaineenaan koreografia. Tanssijantyön ja koreografina toimimisen ohella Katri kokee tanssin opettamisen tärkeäksi ja täydentäväksi osaksi omaa ammatti-identiteettiään. Hän on opettanut tanssia vuosia eri tanssikouluissa Etelä-Suomessa. Katrilla on vahva osaaminen show- ja musikaalilajeissa ja nykytanssin viitekehyksessä. Hän haluaa luoda tunneilleen vuorovaikutteisen ja kuuntelevan ilmapiirin. Katri pitää tärkeänä opettaa kehollisen ulottuvuuden rinnalla tanssin havainnoimista ja sen sanallistamista. Hän kannustaa oppilaitaan keskittymään onnistumisen hetkiin, jotta uuden opettelu olisi ihanaa ja "ei niin vakavaa”.

Johanna Stenlund

KLASSINEN BALETTI, NYKYTANSSI, SHOW, LASTENTANSSI
Tanssin maailma imaisi Johannan jo alle kouluikäisenä ja näin harrastuksesta syntyi pikkuhiljaa rakas ja palkitseva ammatti iloisten ja elämyksiä janoavien lasten ja nuorten parissa. Tanssiopistolla Johanna opettaa klassista balettia, showtanssia, nykytanssia sekä lastentanssia. Koulutukseltaan Johanna on sosionomi, lastentarhanopettaja ja liikunanohjaaja. Opetustyötä Johannalle on kertynyt jo runsaat 20 vuotta. Johanna opettaa Lahden toimipisteen lisäksi Orimattilan toimipisteessä.

Sari Louko

JAZZ, MUSIKAALI
Sari on tanssinut itsensä niin Suomen kuin maailmankartalle lukuisten ammattitanssijan vuosien aikana. Hän on opiskellut Lontoossa, josta valmistunut arvostetusta Laine Theatre Arts koulusta. Sari on toiminut tanssinopettajana Lahden lisäksi muun muassa Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Lappeenrannassa. Lahden Tanssiopistossa vuodesta 2008 lähtien. Sari opettaa tiiviisti myös Salpauksen sirkusartistikoulutuksen oppilaita. Lisäksi hän on toiminut teatterikoreografina vuodesta 2000 lähtien ympäri Suomea sekä työskennellyt muun muassa voimistelijoidenkin koreografina. Sari on napakka ja vaativa opettaja, mutta samalla lempeä ja rakastettu. Hänen tunneillaan ei hikeä säästellä vaan ylitetään rajoja ja nautitaan tanssimisesta.

Kati Taitonen

KLASSINEN BALETTI
Kati on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopiosta vuonna 2002 pääaineenaan klassinen baletti. Hänen opetusaineisiin kuuluvat baletin lisäksi myös jazz-, show- ja nykytanssi. Lahden Tanssiopistossa Kati on opettanut vuodesta 2013 lähtien. Opettamisen lisäksi Kati tekee tanssijan töitä. Kati on monipuolinen, vaativa ja innostava opettaja, joka rakastaa tanssia ja musikaaleja. Kati Taitonen vastaa Tanssiopiston opetussuunnitelmatyöstä yhdessä apulaisrehtorin ja rehtorin kanssa. Kati Taitonen on vanhempainvapaalla.

Salla Santanen

KLASSINEN BALETTI
Salla on opiskellut tanssinopettajaksi Kuopion Savonia AMKissa, sekä Dresdenin Palucca Hochschule für Tanzissa pääaineenaan klassinen baletti, sivuaineinaan jazz- ja nykytanssi. Sen lisäksi hän on opiskellut tanssijaksi Nizzan Off Jazz Centre de formation professionnelle et d'etudes superieures en danse -koulutuksessa ja esiintynyt useissa produktioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Poikkitaiteellisten mahdollisuuksien houkuttamana Salla laajensi osaamistaan sirkuksen pariin ja valmistui Salpauksen sirkusartistikoulutuksesta keväällä 2018 päälajinaan rengastrapetsi. Opettajana Salla on rento, huumorintajuinen ja kannustava, mutta hän myös vaatii, että asiat tehdään tarkasti ja kunnolla loppuun asti. Sallalle on tärkeää, että oppilaat ymmärtävät liikkeiden ja harjoitteiden päämäärät kokonaisvaltaisesti, sekä uskaltavat kokeilla, mokata ja yrittää uudelleen.

Noora Huikko

LASTENTANSSI, KLASSINEN BALETTI, SHOW, BARRE, PILATES
Tanssi vei Nooran mukanaan jo pienenä lapsena ja suureksi ilokseen hän on saanut työskennellä tanssin parissa usean vuoden ajan. Koulutukseltaan Noora on sosionomi, jonka lisäksi hän on laajentanut osaamistaan mm. barre-ohjaajakoulutuksella sekä liikuntapsykologian kursseilla. Tanssin opettamisen ohessa hän työskentelee monipuolisesti sekä liikunnan parissa että sosiaalialalla. Nooraa kiinnostaa erityisesti tanssin mahdollisuus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä. Opettajana hän on kannustava, reilu sekä positiivinen. Tärkeintä on mahdollisuus oppia ja onnistua, unohtamatta tanssin riemua!

Lotta Merinen

SIRKUS, AKROBATIA, LASTENTANSSI
Lotta on valmistunut Lahden Koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistikoulusta keväällä 2020. Hän on käynyt myös pedagogisen sirkusohjaajakoulutuksen. Lotta kilpailee aktiivisesti vikellyksen saralla ja kuuluu itse myös maajoukkueeseen. Sirkuksessa Lotan päälajeina ovat Washingtonin trapetsi sekä hevosakrobatia. Sirkukseen kuuluvan akrobatian lisäksi Lotta taitaa myös muiden lajien perusteet. Opettajana Lotta on positiivinen, luova ja jokaisen yksilöllisen taitotason huomioon ottava. Hän toivoo oppilailtaan uskallusta kokeilla uusia asioita monipuolisesti. Lotalle harjoittelussa tärkeää on turvallisuus, itsensä haastaminen kaikin eri tavoin, sekä harjoittelun hauskuus.

Heidi Loren-Ruusunen

SHOW, JUMPS & TURNS
Heidi on pitkän linjan tanssikonkari. Ensimmäiset tanssikilpailut Heidi tanssi jo vuonna 1986 ja on sittemmin kilpaillut ansiokkaasti sekä Suomessa että ulkomaillakin. Suomenmestaruuksia on kertynyt 13, jonka myötä Heidi on valmentanut useita tanssijoita disco- ja showtanssin SM-kilpailuihin menestyksekkäästi. Heidi on työskennellyt tanssijana mm. Helsinkin kaupunginteatterissa sekä Tampereen työväenteatterissa. Heidi on toiselta ammatiltaan nuoriso-ohjaaja ja on toiminut reilut 15 vuotta Helsingissä nuorisoasiainkeskuksen Danceaction tanssitoiminnassa vastaavana ohjaajana. Opettajana Heidi on vaativa, mutta kannustava. Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus tanssiin ja tämän toteuttamisessa Heidi on aina sydämellä mukana.

Katariina Pahkala

NYKYTANSSI, KLASSINEN BALETTI, JAZZ
Katariina on Lahden Tanssiopiston kasvatti, joka valmistui tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2014. Jo opiskeluvuosina Katariinalle oli selvää, että hän haluaa suuntautua erityisesti tanssin varhaiskasvatuksen pariin. Päätyökseen pilatesta opettavalle Katariinalle monipuolinen ja hyvin linjattu liike on tärkeää alusta asti. Hänen tunneillaan on turvallinen ja kannustava oppimisilmapiiri, jossa eväitä tanssitekniikan alkeisiin opetellaan yhdessä oivaltaen.

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toimisto: info@
lahdentanssiopisto.com

puh. 050 3002 529.
Esiintymistoimintaan ja markkinointiin liittyvät tiedustelut: tuottaja@
lahdentanssiopisto.com
. Rehtori: puh. 050 552 3959.

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2023 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Scroll to Top