Ajan­kohtaista

Tiia Laukkanen
  • Taiteen perusopetuksen oppilaitokset ympäri Suomea ovat aloittamassa taiteen perusopetuksen harrastustuntien järjestämisen etäyhteyksien  avulla. Myös Lahden Tanssiopisto on siirtynyt toteuttamaan etäopetusta. Annettava opetus tullaan toteuttamaan voimasssa olevien opetushallituksen opetussuunnitelmien perusteiden mukaisesti ja Lahden Tanssiopiston oman paikkakuntakohtaisen opetussuunnitelman puitteissa. Mikäli haluatte saada lisätietoa Tanssiopiston omista opetussuunnitelmista, ovat ne luettavissa myös opiston kotisivuilla. Etäopetus toteutetaan Lahden Tanssiopistolla Hobiver-järjestelmää hyödyntäen. Opettajien tuntikohtaisesti laaditut tanssin etäopintomateriaalit löytyvät kirjautumalla Hobiveriin omilla tunnuksilla ja klikkaamalla auki kohta tuntimuistiinpanot. Oman tunnin kohdalta voi tarkastella viikon tanssitunnin materiaalia. Pyydämme oppilailta ja huoltajilta kuittausta sekä palautetta suoritetuista etätehtävistä jokaisen opettajan antaman ohjeen mukaan. Tavoitteenamme on tukea jokaisen oppilaan henkilökohtaista suhdetta tanssiin sekä ylläpitää tanssin harrastamisen jatkuvuutta. Pidetään huolta ja jatketaan liikkumista siellä, missä voidaan. Intoa ja iloa tanssin etäopiskeluun!
  • Tanssiopiston kevätnäytös 11.5.2020 on peruttu, mutta suunnittelemme parhaillaan vaihtoehtoja kevätesitykselle.
  • Tanssien kesään tanssileiri ma 1.6.-pe 5.6.2020 Tanssiopistolla. Ohjattu ohjelma päivittäin kello 9.30-16.30. Ohjattu ohjelma sisältää tanssia, sirkusta, ilmaisua, temppuja, omien koreografien tekoa, liikuntaleikkejä yms. kesäistä ohjelmaa tanssisalissa ja ulkona. Opettajat Johanna Stenlund ja Erika Messo-Karhu. Leirin hinta 210 euroa sisältää leiriohjelman sekä noutopöytälounaan päivittäin. Pyydä leiriesite info@lahdentanssiopisto.com.
  • Tanssiopistolla voi järjestää tanssi- ja sirkussyntymäpäiväjuhlia. Vuoden 2020 Synttäripaketti sisältää 60 min ohjatun tanssi/sirkustunnin asiakkaan valinnan mukaan sekä salin ja odotustilojen vapaata käyttöaikaa 90 min. Tanssiopisto antaa synttärisankarille tanssillisen lahjan. Synttäripaketin hinta on 130 euroa. Synttärijuhlien varaus on mahdollista lauantaisin kello 11.00-13.30 tai kello 14.00-16.30. Varaukset ja lisätiedot info@lahdentanssiopisto.com.
  • Toimisto: Toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla info@lahdentanssiopisto.com. Vastaamme sähköposteihin ja puheluihin opetusviikkojen aikana arkiaamupäivisin.

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostilla: info@lahdentanssiopisto.com Toimisto 050 300 2529
Rehtori 050 552 3959

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2019 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Vieritä ylös