Ajan­kohtaista

Tiia Laukkanen
  • Kesätunnit Tanssiopistolla maanantaina 1.6. - torstaina 18.6. Lajeina klassinen baletti, nykytanssi, showtanssi, funky styles, hip hop, breakdance, lyyrinen jazz, heels, girly hip hop ja funkystyles. Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu 15 oppilasta/tunti. Tunnit ovat maksuttomia kaikille Tanssiopiston lukuvuoden 2019-2020 lukukausimaksut suorittaneille oppilaille. Muille tunnit maksavat 10 eur/60min. Ilmoittautua voit aina tunnin alkuun asti, mikäli ryhmässä on tilaa.
  • Tanssien kesään leiri järjestetään Lahden Tanssiopistolla maanantai 3.8. – perjantai 7.8.2020 klo 9.30 – 16.30. Opettajina toimivat Johanna Stenlund ja Erika Messo-Karhu. Leiri on suunnattu alakouluikäisille. Kaikki mahtuvat mukaan, tarvittaessa leiriläiset ovat kahdessa ryhmässä. Ilmoittautuminen tapahtuu internet sivujemme kautta www.lahdentanssiopisto.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 27.7.2020. Leirin hinta 210 euroa. Leiri maksetaan eräpäivään mennessä myöhemmin toimitettavalla laskulla. Lounas päivittäin Cafe Idan noutopöydästä sisältyy leirin hintaan. Ohjattu ohjelma sisältää tanssia, sirkusta, ilmaisua, temppuja, omien koreografioiden tekoa, liikuntaleikkejä yms. kesäistä ohjelmaa tanssisalissa ja ulkona. Leirin tanssilajit ovat klassinen baletti, nykytanssi ja showtanssi. Päivittäinen ohjelma muokkautuu myös ilmojen ja osallistujien toivomusten mukaan.
  • Kesällä 2020 tulossa myös avoimia online tunteja. Lisätietoja kesän alussa.
  • Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021 Tanssiopiston oppilaaksi tehdään sähköisesti Tanssiopiston ilmoittautumissivuilla ennen ensimmäiselle tunnille saapumista. Ilmoittautuminen on voimassa yhden lukuvuoden kerrallaan. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Hyvät oppilaat ja huoltajat

    Lahden Tanssiopiston 38. toimintavuosi on päättynyt varsin poikkeavissa olosuhteissa. Olemme kaikki joutuneet maaliskuusta alkaen kohtaamaan erilaisen arjen ja edelleenkin elämme rajoitusten keskellä, kun koronavirus jyllää ympäri maailmaa. Meillä Suomessa tilanne on kuitenkin muuttumassa toistaiseksi parempaan suuntaan ja eristysrajoituksia aletaan varovasti purkamaan. Lahden Tanssiopiston etäopetus on päättynyt lukuvuoden päättyessä, mutta etäkoulun runsas materiaali on vielä kesän ajan ulottuvillanne. Tanssi- ja sirkusharjoituksia on mahdollista tehdä vielä oman aikataulun puitteissa. Palaute etäopetuksen järjestämisestä on ollut kannustavaa ja Tanssiopiston somessa on nähtävillä oppilaiden tuottamia hurmaavia videoita kotiharjottelusta. Nopealla aikataululla ja erityisjärjestelyillä olemme onnistuneet saavuttamaan suurimman osan oppilaistamme tanssin- ja sirkuksen etäkouluun. Lahden Tanssiopiston opettajat ovat tarjonneet kaikille ryhmille mahdollisuuden opiskella tanssia ja sirkusta monipuolisesti eri kanavia hyödyntäen. Poikeusolojen salliessa olemme päättäneet, että järjestämme oppilaillemme maksutonta kesäopetusta  1.-18.6 välisenä aikana. Kesäopetus toteutetaan online-etäkouluna ja lähiopetuksena Tanssiopistolla. Ilmoittautuminen syyskauden tunneille on alkanut 4.5. ja ilmoittautuminen  on lähtenyt  käyntiin vilkkaana. Haluan omastani ja  henkilöstön puolesta kiittää oppilaita ja huoltajia kuluneesta lukuvuodesta, toimivasta yhteistyöstä, kannustuksesta ja luottamuksesta. Toivotan teille rentouttavaa ja voimaannuttavaa kesää ja lämpimästi tervetuloa osallistumaan kesäkouluun. rehtori Pia Poutanen
  • Tanssiopistolla voi järjestää tanssi- ja sirkussyntymäpäiväjuhlia lauantaisin kello 13.00-15.30. Hinta 130 euroa sisältää 60 min opetuksen asiakkaan valitsemasta lajista, tilojen kokokaiskäyttöaikaa 2,5 h sekä tanssillisen lahjan syntymäpäiväsankarille. Syntymäpäivävaraukset info@lahdentanssiopisto.com. Synttäritoiminta jatkuu lauantai 15.8.2020 alkaen.
  • Tanssiopiston toimisto: Toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla info@lahdentanssiopisto.com. Kesällä kuittaamme ilmoittautumisia ja vastaamme sähköposteihin satunnaisina päivinä 2-3 kertaa/kuukausi ja toimiston puhelin on suljettu. Kiireelliset asiat rehtorille puhelimitse. Aurinkoista kesää!

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostilla: info@lahdentanssiopisto.com Toimisto 050 300 2529
Rehtori 050 552 3959

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2019 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Vieritä ylös