Koulutus­säännöt

Ilmoittautuminen Lahden Tanssiopiston oppilaaksi tehdään sähköisesti Tanssiopiston ilmoittautumissivuilla. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa yhden lukuvuoden kerrallaan. Kevätlukukaudelle ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tanssiopistolla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin.

Oppilasmaksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Maksut veloitetaan lukukausittain. Maksumuistutuksista opisto perii laskutuslisän. Lukukausimaksun voi maksaa kulttuuri- tai liikuntaseteleillä. Mikäli oppilasmaksua ei ole suoritettu, on Lahden Tanssiopistolla oikeus evätä oppilaan osallistuminen opetukseen. Yksittäistunti suoritetaan kertamaksuna opettajalle käteisenä ennen tunnin alkamista. Katselmus- ja kilpailumatkat ovat omakustanteisia.

Lahden Tanssiopiston puolivapaaoppilaspaikkaa voi anoa lukukauden ensimmäisen kuukauden aikana vapaamuotoisella hakemuksella. Lahden Tanssiopiston hallitus myöntää tarvittaessa enintään neljä (4) puolivapaaoppilaspaikkaa yhdeksi lukukaudeksi kerrallaan. Puolivapaaoppilaspaikat myönnetään taloudellisin perustein.

Poissaoloista ei suoriteta maksuhyvitystä. Oppilaalla on oikeus korvata poissaolotunti osallistumalla muulle vastaavalle tunnille opettajan suositusten mukaan. Poissaolotunnin korvausoikeus on voimassa samana lukukautena kuin poissaolo on ollut.  Poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Oppilas saa pyydettäessä todistuksen suoritetuista opinnoista. Toimitusaika on yksi viikko. Tanssin perusopetuksen laajan oppimäärän perusopintojen ja syventävien opintojen päättötodistukset annetaan erikseen lukuvuoden lopussa.

Ilmoitus lopettamisesta tehdään kirjallisesti toimistoon. Oppilaan tulee peruuttaa osallistumisensa lukukauden opetukseen viimeistään kolme (3) viikkoa lukukauden alkamisen jälkeen. Oppilas on velvollinen suorittamaan yksittäistuntimaksut tunneista, joille hän on osallistunut. Kesken lukukauden lopettaneen oppilaan lukukausimaksua ei palauteta.

Lahden Tanssiopiston toiminnasta tiedotetaan verkkosivuilla, oppilashallintajärjestelmässä, sosiaalisessa mediassa, opiston ilmoitustaululla ja oppilaille jaettavilla tiedotteilla.

Lahden Tanssiopisto ei vastaa pukuhuoneisiin yms. tiloihin jätetyistä tavaroista.

Lahden Tanssiopistossa kuvataan oppilaiden työskentelyä. Kuvaus- ja videointikohteina ovat mm. esitykset, katselmukset, retket ja tuntityöskentely. Lahden Tanssiopistolla on oikeus käyttää kuvamateriaalia markkinoinnissa, verkkosivuilla ja opetustarkoituksessa. Oppilaiden nimiä ei julkaista. Kuvassa oppilas esitetään aina myönteisessä valossa. Jos oppilaat kuvaavat, niin on kohteliasta kysyä lupa kaikilta videolla näkyviltä oppilailta ja opettajalta. Kuvaaminen ei saa häiritä tunnin kulkua. ”Avointen Ovien”-iltoina vanhemmat voivat ottaa valokuvia omasta lapsestaan, mutta videointi on kielletty.

Lahden Tanssiopistolla on voimassa oleva vastuuvakuutus, joka ei korvaa liukastumisia, venähdyksiä, revähdyksiä jne. Suosittelemme oppilaille omaa henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostilla: info@lahdentanssiopisto.com Toimisto 050 300 2529
Rehtori 050 552 3959

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2019 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Vieritä ylös