Tervetuloa tanssimaan ja sirkustelemaan!

Tiia Laukkanen

Lahden Tanssiopisto on suurin Päijät-Hämeen alueella toimiva tanssin taiteen perusopetuksen oppilaitos, jossa voi harrastaa myös sirkusta. Lahden Tanssiopisto on perustettu vuonna 1983 ja tällä hetkellä Lahden Tanssiopistossa on oppilaina 600 lasta, nuorta ja aikuista harrastajaa, jotka haluavat jatkaa rakkaan harrastuksen parissa vuodesta toiseen. Jokaisella oppilaalla on mahdollisuus valita eri tasoisia- ja laajuisia opintokokonaisuuksia oman kiinnostuksen pohjalta tanssin ja sirkuksen monipuolisesta lajivalikoimasta. Tanssin ja sirkuksen perusopetuksessa ovat tarjolla laaja ja yleinen oppimäärä. Lahden Tanssiopiston opettajina toimivat kokeneet ja koulutetut tanssin ja sirkuksen ammattilaiset.

Esiintyminen on kiinteä osa tanssin- ja sirkuksen opintoja Lahden Tanssiopistossa koko koulutuksen ajan. Vuosittain järjestettävien oppilaskonserttien ohella osallistutaan paikallisiin tapahtumiin ja valtakunnallisiin katselmuksiin sekä kilpailuihin. Lahden Tanssiopistolla on vahva perinne taiteen ja kulttuurin välisessä yhteistyössä tehtäviin produktioihin.

Tanssiopiston toiminnassa korostuvat oppilaslähtöinen ajattelu ja yhteistoiminnallisuus. Lahden Tanssiopistolla on toimipaikat Lahdessa ja Orimattilassa.

Jäsenyydet

Lahden Tanssiopistolla on Opetus- ja kulttuuriministeriön lupa taiteen perusopetuksen järjestämiseen omalla toimialueellaan. Opistomme on Suomen tanssioppilaitosten liittoon STOPP ry:n jäsen sekä kansainvälisen Dance and the Child international -järjestön jäsen.

STOPP logo

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä Taiteen perusopetusliitto TPO ry:n kanssa.

Media

Lahden Tanssiopiston ajankohtaisimmat uutiset löytyvät parhaiten Ajankohtaista-sivulta. Kannattaa seurata meitä myös Instagramissa ja Facebookissa.

Voit käyttää kuvagalleriamme kuvia opistoon liittyvissä tarkoituksissa.

Voit ladata Lahden Tanssiopiston logon klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

Briefly in English

Lahden Tanssiopisto was founded in 1983 and is now the biggest school of dance education in the area of Päijät-Häme. At the moment we have almost 600 enthusiastic dance and circus students – children, teenagers and adults. We provide over 80 dance and circus lessons in the week, from beginners to advanced level of students. The students also perform regularly during the year. The key values of the school are student-oriented work, co-operation, creativity and joy. Lahden Tanssiopisto is authorized by Ministry of Education and Culture and is a member of Dance and the Child international and also a member of The Association of Dance Institutes in Finland.

Lahti

Kauppakeskus Valo
Saksalankatu 4-6,
15100 LAHTI

Orimattila

Erkko-lukion liikuntasali
Koulutie 17,
16300 Orimattila

Ota yhteyttä

Toimisto: info@
lahdentanssiopisto.com

puh. 050 3002 529.
Esiintymistoimintaan ja markkinointiin liittyvät tiedustelut: tuottaja@
lahdentanssiopisto.com
. Rehtori: puh. 050 552 3959.

Tiliyhteys

FI45 5612 1120 0110 66

Seuraa meitä

COPYRIGHT © 2023 LAHDEN TANSSIOPISTO

SIVUSTON TOTEUTUS: AMPERSAND DESIGN

Scroll to Top