Palvelut

Asumyynti

Tanssiopistolta voit ostaa tanssiasusteita toimiston aukioloaikoina. Valikoimamme kuuluvat esim. baletin pehmeät harjoitustossut, balettisukkahousut ja kärkitossujen pehmusteet. Myynnissä on myös Tanssiopiston logolliset hupparit, avainkaulanauhat ja heijastimet.

Salivuokraus

Tanssiopistolla on neljä tanssisalia, joita voi vuokrata tilapäiseen tai viikoittaiseen käyttöön. Kaikissa saleissa on peiliseinä ja tanssimatto. Vuokraamme odotustilaamme myös kokoustilaksi. Salit ja kokoustila hinta 25 euroa / 60 min.

Kysy tarjousta

Syntymäpäivät

Hinta 120 euroa sisältää 60 min. ohjatun tanssi/sirkustunnin asiakkaan valinnan mukaan sekä 90 min. pukeutumistilojen, salin ja odotustilojen vapaata käyttöaikaa. Syntymäpäiviä voi järjestää lauantaisin klo 11.45 - 14.15 tai 14.30 - 17.00. Tanssiopisto antaa synttärisankarille lahjaksi Tanssiopiston logollisen hupparin (arvo 45 euroa).

Kysy tarjousta

Muut palvelut

Tanssiopistolta voi tilata tanssi- tai sirkusesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä opettajia esim. kerhoihin, kursseille tai polttareihin. Valittavissa ovat kaikki lukujärjestyksemme tanssilajit sekä sirkus. Vuokraamme myös puvustomme pukuja. Tiedustelut info@lahdentanssiopisto.com.