Palvelut

Asumyynti

Tanssiopistolta voit ostaa tanssiasusteita toimiston aukioloaikana. Valikoimamme kuuluvat esim. baletin pehmeät harjoitustossut, balettisukkahousut ja kärkitossujen pehmusteet. Myynnissä myös Tanssiopiston logolliset hupparit ja collegehousut.

Salivuokraus

Tanssiopistolla on neljä erikokoista tanssisalia, joita voi vuokrata tilapäiseen tai viikoittaiseen käyttöön. Hinnat ovat 15 – 25 euroa / 60 min. salin koosta ja varustuksesta riippuen. Kaikissa saleissa on vähintään 11 m peiliseinää ja tanssimatto.

Kysy tarjousta

Syntymäpäivät

Hinta 110 - 130 euroa sisältää 60 min. ohjatun tanssi/sirkustunnin asiakkaan valinnan mukaan sekä 60 min. pukeutumistilojen, salin ja odotustilojen vapaata käyttöaikaa ja avainkaulanauhan kaikille lapsille. Syntymäpäiviä voi järjestää lauantaisin klo 9-18.

Kysy tarjousta

Muut palvelut

Tanssiopistolta voi tilata tanssi- tai sirkusesityksiä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sekä opettajia esim. kerhoihin, kursseille tai polttareihin. Valittavissa ovat kaikki lukujärjestyksemme tanssilajit sekä sirkus. Vuokraamme myös puvustomme pukuja.

Lahden tanssiopisto 2017

Sivuston toteutus: SuperApp Oy