Hallinto

Pia Poutanen

Rehtori

Pia on Lahden Tanssiopiston perustajajäsen ja ollut mukana oppilaitoksen kehittämistyössä ensimmäisistä toimintavuosista lähtien. Ennen rehtoriksi siirtymistään hän teki pitkän uran niin tanssijana, tanssinopettajana kuin koreografinakin. Suomessa ja ulkomailla suoritettujen tanssiopintojen lisäksi Pia on opiskellut hallintoa ja on koulutukseltaan myös humanististen tieteiden kandidaatti (HuK). Pia on rehtorin työnsä ohella toiminut valtakunnallisissa luottamustoimissa: Valtakunnallisen Taiteen perusopetusliiton TPO hallituksen puheenjohtajana sekä Suomen tanssioppilaitosten liiton STOPP hallituksen jäsenenä. Lahden Tanssiopisto on sen kolmen toimintavuosikymmenen aikana kasvanut pienestä tanssikoulusta Päijät-Hämeen suurimmaksi tanssin ja sirkuksen opetusta tarjoavaksi taiteen perusopetuksen oppilaitokseksi.

VIEW PROFILE

Sanna Volotinen

Hallintosihteeri

Sanna on opiskellut ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen neljä vuotta kaupallisella alalla. Tanssin maailma on tullut tutuksi mm. Sannan toimiessa rock- ja swingtanssiryhmien opettajana sekä eri tanssilajien harrastamisen kautta. Tanssiopistolla hallintosihteerin toimessa Sanna on aloittanut vuonna 2001. Hallintosihteerin toimenkuva on Tanssiopistolla laaja. Työtehtäviä, jotka näkyvät oppilaille ja vanhemmille ovat mm. oppilashallintajärjestelmän ylläpito, tiedottaminen ja oppilaiden lukukausimaksuihin liittyvät asiat sekä näytöspäivinä oppilaiden vastaanotto ja lipunmyynti. Hallintosihteeri vastaa Tanssiopiston sähköpostiliikenteestä, joten hallintosihteerin tavoittaakin parhaiten sähköpostilla.

VIEW PROFILE

Erika Messo-Karhu

Apulaisrehtori, Nykytanssi

Erika toimii Tanssiopistolla nykytanssinopettaja ja syksystä 2017 lähtien apulaisrehtorina. Hän on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun taideakatemiasta tanssinopettajaksi vuonna 2003 ja keväällä 2010 tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Erikan nykytanssitunnit ovat fyysisiä ja energisiä. Tunneilla liikutaan paljon eri tasoissa, monipuolisesti tilaa käyttäen ja lattiatyöskentely tulee tutuksi. Tanssiteknisten haasteiden lisäksi improvisaatiolla on oma osansa opetuksessa. Erika haluaakin tunneillaan korostaa tanssillisuutta ja tanssin riemua! "Opetustilanteissa laitan itseni likoon ja vaadin myös oppilailtani täysillä tekemistä ja heittäytymistä yhteisen energian vietäväksi!"

VIEW PROFILE

Kati Hukka

Tuottaja, Show, Katutanssi, Streetjazz, Lyyrinen jazz

Kati on tunteella tanssia tulkitseva ja analysointia rakastava tanssinopettaja Lahdesta. Opetukset Kati on aloittanut jo ennen vuosituhannen vaihtumista ja lajeina hänellä on niin show, jazz kuin katulajitkin. Palkintokaapista häneltä löytyy SM- ja MM-mitaleja sekä monta rikasta kokemusta eri kilpailuista ja katselmuksesta Suomessa sekä ulkomailla tanssijana ja koreografina. Kati on tällä hetkellä myös mukana FDO ry:n hallituksen toiminnassa sekä kuuluu myös FDO ry:n tuomari-rekisteriin. Tämän äidillisen opettajan tunneilla tanssitaan suoraan sydämestä - kuitenkaan haasteita ja itsensä ylittämistä unohtamatta! "Mielummin täysillä väärin,kuin löysästi oikein! Kati Hukka toimii tuottajan äitiysloman sijaisena kauden 2018-2019.

VIEW PROFILE